WIL JE SAMENWERKEN?

DAN ZIT JE HIER HELEMAAL GOED!

Vol enthousiasme en met een ontembare honger naar meer van dit land, ga ik regelmatig op reis door India, het land dat ik sinds april 2017 mijn ‘thuis’ mag noemen. Op Reistips India deel ik mijn ervaringen, foto’s en tips en ik werk daarin graag samen met partijen die daar een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Door middel van een persreis, advertorial, winactie of review, kan ik je bestemming in de spotlights zetten, je bedrijf onder de aandacht brengen of je product promoten. Wil je graag op een andere manier samenwerken? Ik sta voor alles open, dus kom maar op met je ideeën.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het ontvangen van mijn meest recente mediakit, kun je een berichtje naar info@reistipsindia.nl sturen of contact met me opnemen via het contactformulier. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Instagram
Ik ben ook actief op Instagram, waar ik via het account @tarindastraver (>8000 volgers) mijn volgers op de hoogte houd van mijn avonturen in India. Ik kan dit account inzetten om samenwerkingen op mijn blog te promoten, maar het is ook mogelijk om alleen een campagne op te zetten voor Instagram. Voor meer informatie kun je me mailen op info@reistipsindia.nl.

KVK
70947848