R
eistips India is dé website voor informatie over reizen door India. Of je nu op zoek bent naar de perfecte rondreis, praktische informatie over India wilt lezen of je je simpelweg wilt vergapen aan de Indiase schoonheid; hier zit je helemaal goed. Op Reistips India vind je uitgebreide landinformatie, informatie over populaire bestemmingen en een handig overzicht van de verschillende rondreizen, gesorteerd op thema en bestemming. Daarnaast worden er wekelijks nieuwe artikelen gedeeld, waarin persoonlijke ervaringen worden afgewisseld met adembenemende must-sees en inspirerende artikelen opgevolgd door onmisbare tips.

Over de eigenaar
Hi, ik ben Tarinda Straver (26) en ik ben het gezicht achter Reistips India. Sinds april 2017 woon ik samen met mijn man Johan in Pune, India en vanaf het moment dat ik hier aankwam, wist ik het: dit land gaat mijn hart veroveren. En dat deed het. Hoe langer ik hier ben en hoe meer ik zie, hoe meer ik van het land ga houden. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij, de natuur is adembenemend en de cultuur is fascinerend en fantastisch. En dan heb ik het nog niet eens over het zonnige klimaat, het heerlijke eten en het kleurrijke straatbeeld gehad. Elke dag in India is voor mij een nieuw avontuur vol verrassingen en ontdekkingen en via deze weg hoop ik je daarin mee te nemen en je te inspireren zelf het avontuur aan te gaan.

Contact of samenwerken
Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Neem dan contact met me op via de contactpagina. Heb je interesse in een samenwerking? Leuk! Op deze pagina vind je meer informatie.

KVK
70947848