Mijn reisplanning voor India (update: juli 2018)

Mijn reisplanning voor India (update: juli 2018)

Ik woon inmiddels al een tijdje in India en heb de afgelopen maanden prachtige reizen gemaakt. Uiteraard staat er ook nog een hoop op de planning, want ik wil nog zóveel meer ontdekken van India! Hieronder zie je de reizen die ik tijdens mijn verblijf in India heb gemaakt en die ik binnenkort ga maken.

2017

Mei
Mumbai
Palolem, Goa

Mijn reisplanning voor IndiaJuni
Ratanwadi, Maharashtra

Augustus
Oman (buiten India)

Oktober
Rajasthan:
• Jaipur
• Bikaner
• Jaisalmer
• Jodhpur

Mijn reisplanning voor India December
Delhi
Agra

Patnem, Goa

2018

Januari
Kerala
• Kochi
• Munnar
• Thekkady
• Alleppey

Reisgids Munnar: tips, bezienswaardigheden en praktische informatieFebruari
Mumbai

Maart
Kovalam, Kerala

April
Varanasi
Sri Lanka (buiten India)

Mei
Sri Lanka (vervolg)
Malediven (buiten India)
Kochi, Kerala

Juli
Mumbai

September
Mumbai

Leave a Reply

Your email address will not be published.